Lenen zonder gedoe! Zo wordt de minilening ook wel genoemd. En het klopt er is geen leenvorm waar je zo makkelijk geld mee kunt lenen als met de minilening. Een minilening zonder loonstrook behoort ook tot de mogelijkheden. Wat dit precies betekent dat zullen we je hier uitleggen.

Lenen zonder vast inkomen

Het kan je altijd overkomen je verliest je baan en net op het moment dat je even wat krapper bij kas zit stopt de koelkast ermee. Het geld voor een dergelijke aankoop heb je niet altijd achter de hand en helemaal niet als je zonder werk zit. Nu is een koelkast een huishoudelijk apparaat waar je niet buiten kunt. Je zult dus geld moeten lenen om een nieuwe koelkast te kunnen kopen. Maar geen werk, geen vast inkomen…. hoe ga je dit doen? Gelukkig kan je lenen zonder loonstrook. De minilening zonder loonstrook biedt in dit geval uitkomst.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Lenen zonder gedoe

We schreven het al eerder met de minilening kun je lenen zonder gedoe. Lenen met BKR en ook het lenen zonder vast inkomen oftewel lenen zonder loonstrook behoort tot de mogelijkheden. Ook dit is om dezelfde reden mogelijk als lenen zonder BKR, namelijk door het relatief kleine bedrag wat je kunt lenen. De minilening aanbieder loopt niet zo een heel groot risico, daardoor kunnen de regels omtrent het lenen wat soepeler. Het risico is namelijk al afgedekt door de hogere rente welke je betaald over een minilening.

Verstandig?

Is het verstandig om te lenen zonder loonstrook? Als je het ons vraagt niet. Maar je zult zelf moeten kijken of je aan de betalingsverplichting kunt voldoen. Door de korte looptijd zul je ook snel weer geld beschikbaar moeten hebben om jouw minilening af te betalen. Als je namelijk te laat bent dan ontvang je een boete en deze staat vaak niet in verhouding tot het geleende bedrag. Let hier dus goed op voordat je besluit een minilening af te sluiten.