Minilening zonder gedoe

Geld lenen zonder gedoe, we willen het allemaal wel als we wat meer financiële ruimte nodig hebben. Geen papierwerk of lange telefoongesprekken maar gewoon geld lenen als het jou uitkomt. Het liefst met 10 minuten het geld al op je rekening, dat zou de ideale situatie zijn. Dat is mogelijk door het aanvragen van een minilening. Zelfs met BKR vraag je deze kleine kortlopende lening snel aan. En bovendien zijn de kosten welke je betaald ook vrij laag ten aanzien van het gemak wat je er van hebt.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Lenen zonder gedoe

Lenen zonder gedoe is in principe voor iedereen mogelijk die snel wat extra geld nodig heeft. Als je in het bezit bent van een computer, tablet of smartphone dan is de aanvraag binnen enkele minuten voltooid. Bij een eerste aanvraag zal je nog wel even wat formulieren moeten invullen en zodra deze zijn goedgekeurd krijg je binnen 10 minuten het geld op je rekening. Snel geld lenen tegen lage kosten het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Tip: vergelijk als je een minilening afsluit altijd eerst de minilening aanbieders. Zo bespaar je mogelijk op je lening.

Lenen zonder loonstrook

Lenen zonder gedoe betekent ook dat je geld kunt lenen zonder loonstrook. Je hebt geen vast inkomen en toch wil je geld gaan lenen. Dit noemen ze in de financiële wereld lenen zonder loonstrook. Let erop dat je goed in de gaten houdt dat je het geld weer op tijd terug betaald. Het zou zonde zijn als je namelijk een boete ontvangt omdat je de lening te laat terug betaald.

Minilening zonder BKR

Lenen zonder gedoe is ook lenen zonder BKR toetsing of ook wel lenen met BKR genoemd. Je hebt een negatieve BKR registratie en je wilt geld lenen. Door een minilening af te sluiten kun je geld lenen ondanks dat je negatief staat geregistreerd bij het BKR in Tiel. Doordat je een relatief klein geldbedrag leent is het niet noodzakelijk voor de minilening aanbieder om hiervoor een BKR check uit te voeren. Ook hier ligt de verantwoordelijkheid weer bij jezelf. Aangezien je een negatieve BKR registratie hebt, heb je in het verleden niet altijd op tijd aan je betalingsverplichting voldaan. Je moet er dus rekening mee houden dat je dit nu wel doet. Het BKR is er namelijk ook voor jou.

1000 euro lenen

De meeste mensen die een minilening aanvragen doen dit voor een bedrag van rond de 500 euro. Er zijn echter ook genoeg consumenten die een bedrag van 1000 euro lenen om een wat grotere uitgaven te doen of om een onbetaalde rekening over te maken. Waar je de minilening ook voor aanvraagt doe het met je volle verstand. Leen niet zomaar omdat je even wat leuke spullen hebt gezien en deze snel in huis wilt hebben. Lenen kost altijd geld, ook het aanvragen van een minilening.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *