Minilening afsluiten voor vakantie

De vakantieperiode komt er weer aan en veel mensen hebben hun vakantie dan ook al geboekt. Het vakantiegeld is immers in mei al gestort dus laat de vakantie maar beginnen zul je denken. Voor veel mensen geldt dit inderdaad maar er zijn ook genoeg mensen die even niet de financiële ruimte hebben om op vakantie te gaan. In dat geval al eens aan een minikrediet gedacht?

Lenen voor de vakantie

Een trend welke de laatste jaren steeds sterker doorzet is het geld lenen voor een vakantie. Vaak kunnen mensen de vakantie zelf wel betalen maar er moet immers ook gegeten en gedronken worden op de vakantie. Om dit te bekostigen wordt steeds vaker een minilening afgesloten. Men leent aan het begin van de vakantie bijvoorbeeld 1000 euro en doordat de looptijd 45 tot 62 dagen is kan het geleende geld aan het einde van de vakantie worden terug betaald.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Klein bedrag lenen

Met het minikrediet of ook wel flitslening genoemd kan je maximaal 1500 euro lenen. Ideaal dus om even jouw vakantie mee te bekostigen. Realiseer je wel dat zodra je terug komt van je vakantie het geld wel meteen weer teruggestort dient te worden. Hier gaan toch behoorlijk veel mensen de fout mee in. Het verstandigst is natuurlijk om voordat je op vakantie gaat genoeg geld te sparen zodat je helemaal geen minilening hoeft af te sluiten. Maar ja het kan altijd gebeuren dat je snel een klein bedrag wilt lenen en dan is deze leenvorm ideaal. Het wordt niet voor niets geld lenen zonder gedoe genoemd.

Onvoorziene rekening
Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je je vakantie al hebt geboekt en er komt ineens een flinke onvoorziene rekening op de mat vallen. De vakantie annuleren kan in veel gevallen niet en niet gaan is ook geen optie dus dan is het aanvragen van een minilening een prima optie. Bovendien heb je het geld op deze manier ook snel op je rekening staan. Zo kun je toch onbezorgd op vakantie. Mocht je geld gaan lenen voor jouw vakantie doe het dan verstandig en leen niet meer dan je denkt nodig te hebben. Lenen kost namelijk altijd geld ook de minilening.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *