Een minilening aanvragen doe je snel en simpel online. Snel geld lenen dat is waar de minilening voor staat. Er is geen andere leenvorm waarbij je zo snel het benodigde geld op je rekening hebt staan. Een minilening aanvragen doe je als je binnen 24 uur geld nodig hebt. Er zijn genoeg voorbeelden waarbij je wel even wat meer financiële ruimte kunt gebruiken. En bovendien kan je een minilening ook aanvragen zonder BKR. Met een minilening is geld lenen, lenen zonder gedoe.

Minilening zonder BKR

In Nederland staat bijna iedereen geregistreerd bij het BKR. De één op een positieve manier en de ander heeft een negatieve BKR registratie achter zijn naam. Niet zo gek dat er zoveel registraties bekend staan bij het BKR als je namelijk een GSM abonnement afsluit dan is dit al bekend bij het BKR in Tiel.

Tip: een minilening zonder BKR afsluiten kan goed uitkomen. Maar weet dat het BKR er ook voor jou is. Het BKR beschermt jou tegen overkreditering. Denk dus altijd goed na voor je een minilening gaat afsluiten met BKR.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Negatieve BKR registratie
Een negatieve BKR registratie is best wel een probleem, tenminste als je geld wilt lenen. Iedere kredietverstrekker doet namelijk navraag bij het BKR om te kijken of jij als klant in het verleden wel aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan. Mocht blijken dat dit niet het geval is dan heb je dus een negatieve BKR registratie en kan je dus geen lening afsluiten. Gelukkig is er een uitzondering op deze regel.

De minilening zonder BKR

Als je een kleine kortlopende lening gaat afsluiten dan zal er geen BKR check plaatsvinden. Met een kleine lening bedoelen we een lening tot een bedrag van 1500 euro. Bij een minilening zal je nooit meer dan 1500 euro mogen lenen. Dit is dus ook precies de grens waarop de minilening aanbieder geen navraag zal doen bij het Bureau Krediet Registratie‎. Als je dus weet dat je een negatieve BKR registratie hebt is de minilening voor jou de enige leen optie.

Minilening afsluiten

Nu je weet dat je onder bepaalde omstandigheden toch een kleine lening kunt afsluiten moet je je gaan oriënteren. Allereerst moet je de minilening aanbieders vergelijken om er zo achter te komen waar je zo goedkoop mogelijk kunt lenen. Bovendien wil je lenen tegen de meest gunstige voorwaarden en ook hier kom je alleen achter door de minilening verstrekkers te vergelijken.

Met 10 minuten geld lenen
Zodra je eenmaal een minilening aanbieder hebt gevonden dan kun je online de lening afsluiten. Bij een eerste aanvraag zul je nog wat documenten moeten doorlezen, ondertekenen en retour moeten sturen. Bij een tweede of een daaropvolgende aanvraag is dit al niet meer nodig. Je kunt dan al een minilening afsluiten door een simpel SMS’je te sturen naar de minilening verstrekker. Je zet daarin het bedrag wat je wilt lenen, en de looptijd. Je hebt dan het geld al met 10 minuten op je rekening staan.