Welke minilening aanbieders zijn er nog actief in Nederland? Tegenwoordig zijn er niet zo veel minilening verstrekkers meer actief. Als je een minilening gaat aanvragen doe je er verstandig aan om de aanbieders te vergelijken. Je bespaart zo kosten bij het aanvragen van de kleine lening maar je sluit zo ook de lening af tegen de beste voorwaarden.

Het vergelijken van de minilening aanbieders zou je iedere keer als je een nieuwe lening aanvraagt moeten doen. De rentepercentages en de voorwaarden kunnen namelijk zijn aangepast.

Tip: let er bij het vergelijken van de minilening aanbieders goed op wat de bijkomende kosten zijn. Je komt zo achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Minilening

Het aantal minilening aanbieders in Nederland is de laatste jaren flink afgenomen.
Sinds de wetgeving welke in 2011 is ingevoerd zijn er een aantal minilening aanbieders flink beboet of helemaal opgeheven. Het voordeel hiervan is dat je nu wel weet dat je een minikrediet afsluit bij een aanbieder welke aan de eisen van het AFM voldoet. Dit is niet alleen een veilig gevoel maar ook de kosten voor de kleine lening zijn hierdoor een stuk lager geworden. Er mag in Nederland nooit meer dan 15% aan rente worden berekend over een kortlopende lening.

Ferratum

Een minilening aanbieder welke al vele jaren actief is, is Ferratum. Deze minilening verstrekker staat ook bekend als betrouwbaar en berekend niet al te hoge kosten over de minilening. Bij Ferratum heb je als nieuwe klant het geld binnen 24 uur op je rekening staan. Als je al eens eerder geld hebt geleend bij Ferratum dan kan je nog veel eerder over het geld beschikken. Je kunt als het allemaal meezit met 10 minuten geld lenen ook als je een BKR registratie achter je naam hebt staan. Bij Ferratum kun je 100 tot 1500 euro lenen. De looptijden verschillen per bedrag wat je leent. Als je een minilening van 100 euro aanvraagt dan is de looptijd 15 dagen maar wil je 600 euro lenen dan moet je dit na 62 dagen terug betalen.

Saldodipje.nl

Saldodipje.nl is ook al lange tijd actief op de financiële markt in Nederland. Je kunt hier dus ook gerust een minilening afsluiten. Bij Saldodipje.nl kan je een bedrag van 600 tot 1500 euro lenen. De looptijden worden ook hier aangepast naar de hoogte van het geleende bedrag. Bij Saldodipje.nl kan je ook terecht als je snel een klein bedrag wilt lenen. Zeker als je een bestaande klant bent heb je het geld in een gunstig geval met 10 minuten op je rekening staan.

Conclusie

Als je een minilening wilt afsluiten vergelijk dan de verschillende minilening aanbieders. Je bespaart zo niet alleen geld maar je weet ook dat je de minilening afsluit tegen de meest gunstige voorwaarden. Tegenwoordig moeten de minilening aanbieders allemaal aan strenge regels en eisen voldoen. Iedere minilening verstrekker staat dan ook onder toezicht van het AFM. Voor jou als klant heeft dit als voordeel dat je nooit teveel zult betalen als jij een minilening gaat afsluiten.