Kleine lening afsluiten

Kleine lening snel afsluiten

Even snel een kleine lening afsluiten? Dat was voor enkele jaren geleden alleen mogelijk voor bedragen boven de €2500,-. Nu met de minilening is een kleine lening aanvragen ook echt een kleine lening. Bedragen van 100 euro tot maximaal 1500 euro kunnen snel en eenvoudig online aangevraagd worden. Geen gedoe met lange wachttijden maar vandaag aanvragen is vandaag ook het geld op je rekening hebben staan. Het kan gebeuren dat je het geld al met 10 minuten op je rekening hebt staan.

Kleine lening zonder BKR of loonstrook

Een klein bedrag lenen kan ook als je een negatieve BKR registratie achter je naam hebt staan. De minilening aanbieder loopt bij een minikrediet immers toch niet zo een heel groot risico. Desondanks is het wel aan te raden om alleen te lenen als je het geld ook op tijd kunt terug betalen. Bij een klein bedrag lenen hoort ook een korte looptijd. Bij een bedrag van 100 euro is dit bijvoorbeeld al 15 dagen. Ga je meer lenen dan kan de looptijd oplopen tot 62 dagen.

Tip: sluit een kleine lening alleen af bij een erkende minilening aanbieder. Je weet dan dat je geld leent bij een minilening verstrekker welke zich aan de regels houdt.

Lenen zonder loonstrook
Ook als je geen vast werk hebt dan is het nog mogelijk om een minilening af te sluiten. Lenen zonder loonstrook wordt deze manier van lenen ook wel genoemd. Lenen door middel van de minilening, flitslening of het minikrediet is lenen zonder gedoe. Geen lange formulieren die moeten worden ingevuld of lange telefoongesprekken met een bank. Nee je sluit de kleine lening af via internet.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Minilening aanbieder

Bij de keuze voor een bepaalde minilening aanbieder moet je goed kijken wat de voorwaarden en de bijkomende kosten zijn. De bijkomende kosten en de rente over de lening zul je snel genoeg te weten komen. De voorwaarden moet je echt even doorlezen. Je kunt er wel vanuit gaan dat de minilening aanbieders op onze site allemaal eerlijke voorwaarden hanteren. Deze kredietverstrekkers staan namelijk ook onder toezicht van het AFM. Dit betekent dat als ze zich niet aan de voorwaarden zouden houden, ze een boete tegemoet kunnen zien.

Waarvoor een klein bedrag lenen?

Waarvoor je een kleine lening af zou sluiten? In principe maakt de reden voor een kleine lening helemaal niets uit. Of je het nu gebruikt om een onbetaalde rekening te voldoen, voor een reparatie van je auto of gewoon om eens lekker te winkelen het kan allemaal. Als je maar bedenkt dat je het geleende geld aan het einde van de looptijd weer terug betaald. Tegenwoordig zijn er ook genoeg mensen die een minilening aanvragen om de aanbetaling van hun vakantie mee te voldoen. En zo zijn er vele redenen waarom je een kleine lening zou kunnen afsluiten.

Ga jij een kleine lening afsluiten? Weet dan wel dat lenen altijd geld kost.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *