Klein bedrag lenen – Vergelijk de minileningen

Een klein bedrag lenen het is in deze tijd snel te regelen. Je zult zelf ook wel eens behoefte hebben aan wat meer financiële ruimte. Maar hoe kom je snel aan 100 of 500 euro? De minilening kan hierin uitkomst bieden. Voor bedragen van 100 tot 1000 euro is dit de ideale lening. Een klein bedrag lenen doe je tegenwoordig online gewoon vanachter je computer, tablet of smartphone. Het wordt daarom ook wel lenen zonder gedoe of papierwerk genoemd. Voor mensen die snel geld nodig hebben is dit dan ook een zeer makkelijke manier om geld te lenen.

Vergelijken van de minileningen

Als je besluit om een minilening aan te vragen dan is het vergelijken van de minilening aanbieders het eerste wat je moet doen. Door de minilening aanbieders met elkaar te vergelijken kom je er achter wat de kredietverstrekker is waar jij jouw lening het beste bij kunt afsluiten. Het kan zijn dat je vergelijkt op de kosten maar ook de voorwaarden van de minileningen zijn natuurlijk een punt om in je vergelijking mee te nemen. Neem daarom de tijd als je voor de eerste keer een minilening wilt aanvragen. Het kan je namelijk een hoop geld besparen. Nu zijn er in Nederland niet zoveel minilening aanbieders meer actief. Dus het vergelijken zal geen uren in beslag hoeven nemen.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Minilening aanbieders

De reden dat er niet zoveel minilening aanbieders meer zijn is dat de regels zijn aangescherpt door het AFM. Hierdoor mogen de kredietvertrekkers geen hoge rentes en andere bijkomende kosten meer doorberekenen. Voor jou als consument is dit een groot voordeel. Je weet nu dat als je een klein bedrag gaat lenen je dit doet bij een aanbieder die zich moet houden aan de strenge regels voor de financiële markt.

Vergelijken op kosten

Minileningen vergelijken doe je natuurlijk in de eerste plaats om geld te besparen op jouw lening. Zoals we al schreven zijn de kosten welke berekend worden tegenwoordig helemaal niet zo hoog meer. Voor enkele euro’s kan je een lening aanvragen. Dus vergelijken op de kosten is hierdoor ook niet echt noodzakelijk meer.

Waar je wel op kunt vergelijken dan zijn de voorwaarden van de minileningen. Lees de voorwaarden goed door bij iedere aanvraag die je doet. Het zou zonde zijn dat je er achter komt dat de voorwaarden voor jou niet zo positief zijn als dat je had gehoopt. Je moet hierbij denken aan wat de looptijden zijn, en of je ook in jouw situatie een minilening kunt aanvragen. Nu staat de minilening wel bekend om zijn soepele regels dus de kans dat je aanvraag zal worden afgekeurd is erg klein. Of je nu een negatieve BKR registratie hebt, tijdelijk geen werk of meerdere aanvragen in een jaar doet het kan allemaal met de minilening.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *