Geld lenen zonder BKR binnen 10 minuten

Geld lenen zonder BKR binnen 10 minuten

Als je even krap bij kas zit dan kan je een minilening aanvragen. Je kunt op deze manier geld lenen zonder BKR en je hebt het met 10 minuten op je rekening staan. Sneller geld lenen is natuurlijk niet mogelijk. We moeten er wel bij zetten dat bij de eerste aanvraag het 24 uur kan duren voordat je het geld op je rekening hebt staan. Maar ook dit is aanmerkelijk sneller dan dat je geld leent via andere leenvormen. De minilening of ook wel flitslening of minikrediet genoemd is ook de enige leenvorm waarbij je bedragen van 100 tot 1000 euro kunt lenen.

Geld lenen zonder BKR

Dat je snel geld kunt lenen met de minilening is natuurlijk een mooie bijkomstigheid, maar ook de mogelijkheid om geld te lenen zonder BKR is ideaal. Je zult maar negatief geregistreerd staan bij het BKR in Tiel en je hebt dringend een klein bedrag nodig. Dan is het wel zo fijn dat je hiervoor een minilening kunt afsluiten. Bij de eerste aanvraag zal je nog wat documenten moeten ondertekenen en terug mailen maar daarna heb je het binnen 24 uur op je rekening staan. Bij de daaropvolgende aanvragen zul je het geld zonder BKR toetsing al met 10 minuten gestort krijgen!

€100,- tot €1500,-
Nederlands adres
Tussen 21 - 69 jaar
Loon (n) > € 1000,-
Vast inkomen
€100,- tot €1500,-
Online aanvragen
Snel geld op rekening
Privacy en discretie
 

Lenen zonder papierwerk

Doordat je bij een herhaal aanvraag zo snel je geld zult ontvangen wordt de minilening ook wel “lenen zonder papierwerk” genoemd. Doordat er geen BKR toetsing zal worden uitgevoerd kan de minilening aanbieder meteen het bedrag naar jou overmaken. En als je bij eerdere aanvragen bij de desbetreffende minilening verstrekker netjes je verplichtingen bent nagekomen dan is er niets om je zorgen over te maken.

Geld lenen met je mobiel

Als je een minilening wilt aanvragen en je hebt dit al eens eerder gedaan bij een bepaalde minilening aanbieder, dan kan dit via jouw mobiel. Bepaalde minilening aanbieders bieden de mogelijkheid om geld te lenen via jouw smartphone. Het werkt heel simpel je stuurt een SMS met daarin het bedrag en de looptijd naar de minilening aanbieder en je krijgt het benodigde geld binnen 10 minuten op je rekening gestort. Simpeler en sneller geld lenen bestaat niet.

Snel geld lenen binnen 10 minuten op jouw rekening

Snel geld lenen en het met 10 minuten op je rekening hebben staan ook met BKR kan alleen met een minilening. Ondanks dat je met de minilening hooguit 1000 euro kunt lenen is het toch een mooie optie als je snel geld wilt lenen. Niet iedereen heeft namelijk familie of vrienden waarbij ze kunnen aankloppen als ze wat meer financiële ruimte nodig hebben. Let er wel op dat de looptijd van een minilening niet al te lang is. Je zult het geld in een periode van 15 tot 62 dagen moeten terug storten. Het ligt er maar net aan hoeveel geld je hebt geleend.

Minileningen vergelijken

Ook als je snel geld nodig hebt loont het altijd om de minileningen te vergelijken. Je bespaart zo niet alleen op de kosten van de minilening. Je sluit door te vergelijken ook de minilening af tegen de beste voorwaarden. Bovendien kom je achteraf niet voor vervelende verassingen te staan. Het is natuurlijk al vervelend dat je geld moet lenen en daarom is het verstandig om dit te doen bij een aanbieder met de meest gunstige voorwaarden.

Lenen kost altijd geld, let hier dus op als je snel even een minilening wilt afsluiten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *