100 euro lenen en het binnen 10 minuten op je rekening hebben staan?
100 euro, voor de één is het een klein bedrag en de ander kan er toch mooi weer 2 weken boodschappen van kopen. 100 euro is niet een bedrag waarbij je zult denken dat het vaak geleend wordt via een kredietverstrekker. Toch zijn er dagelijks honderden mensen die dit bedrag nodig hebben en het bedrag lenen via internet. Ze vragen hier een minilening voor aan.

Snel 100 euro lenen

Het kan iedereen overkomen, er staat niet genoeg geld op de rekening en er komen enkele rekeningen binnen die echt snel betaald moeten worden. Voor veel mensen is geld lenen bij familie of vrienden geen optie, het kan zijn dat ze zich schamen of dat de mogelijkheid er gewoonweg niet is. Wat doe je dan als je toch dringend 100 euro nodig hebt. Tegenwoordig kan je snel 100 euro lenen. Bij een relatief klein bedrag van 100 euro wordt er geen BKR toetsing gedaan dus het geld zul je altijd krijgen en bovendien binnen 24 uur.

AanbiederBedrag 
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Al lijkt een bedrag van 100 euro te weinig om een lening voor af te sluiten het kan wel degelijk uitkomst bieden. Wij adviseren wel om niet te vaak een minilening af te sluiten. Probeer eerst wat geld opzij te zetten zodat als je het echt nodig mocht hebben je altijd een buffertje hebt.

Looptijd op een lening van 100 euro

Vandaag 100 euro lenen en het binnen 24 uur op je rekening hebben staan. In veel gevallen zal het zelfs al binnen 10 minuten op je rekening staan. Bedenk wel dat door het kleine bedrag wat je leent, de looptijd ook heel kort is. De looptijd op een minilening of ook wel flitslening of minikrediet genoemd zal 15 dagen zijn. Binnen 15 dagen nadat je het geld hebt geleend zal je het weer terug moeten storten naar de minilening aanbieder. Zodra je een groter bedrag leent zal ook de looptijd toenemen. Zo mag je bij een lening van 1000 euro na 62 dagen het bedrag terug storten. Doe dit wel op tijd anders ontvang je een boete van de minilening aanbieder.